SEO proof blogs schrijven voor ZaaKado

Als je werkt in een hevig concurrerende branche, dan is onderscheid van levensbelang. Het Rotterdamse ZaaKado weet dat als geen ander. Onder leiding van Lisa en William Schildwacht volgt ZaaKado een eigen koers in de markt van relatiegeschenken, kerstpakketten, online kadoshops en promotieartikelen. Bijvoorbeeld klanten het advies geven om iets níet te doen. Daarnaast helpen de juiste communicatiemiddelen natuurlijk ook. Waaronder het schrijven van blogs over cadeau-ideeën (de zgn. ‘ZaaKadotips’), om de vindbaarheid van ZaaKado te vergroten.

 

Sinds 2019 verzorg ik het gehele blogtraject voor ZaaKado. Dat betekent dat ik meedenk over de blog onderwerpen en foto’s selecteer en bewerk. Maar ook het schrijven van de blogs, het plaatsen op de website en op de sociale media hoort erbij. Vanzelfsprekend op basis van keywords en SEO proof tekstschrijven. Een veelzijdige opdracht met zichtbaar resultaat!

 

Lisa weet nog goed waarom ze mij benaderde voor het schrijven van blogs. “William en ik hadden besproken dat ik echt minder zou moeten werken omdat het gewoon teveel werd. De blogposts werden wel geschreven en geplaatst door een extern bureau maar dit kostte mij toch nog te veel tijd. Ik had echt iemand nodig die mij helemaal zou ontzorgen met het blog. Na te hebben gegoogeld op ‘tekstschrijvers Rotterdam’ kwam ik bij Gaby terecht. Ze reageerde direct en na de eerste kennismaking voelde het al vertrouwd. We hadden direct het idee dat Gaby deze taak helemaal van mij kon overnemen.”

“Gaby verlicht de werkdruk van ons kernteam, zodat wij ons meer kunnen bezighouden met verkoop.”

“We hebben een fijne samenwerking waarin wij Gaby compleet vertrouwen.”

“Gaby werkt zelfstandig en brengt goede ideeën aan.”

Blogs schrijven met toegevoegde waarde

Met regelmaat zakelijke blogs schrijven helpt bij het vergroten van de organische vindbaarheid (SEO) op internet. Dat geldt zeker ook voor ZaaKado. En omdat de medewerkers op het kantoor in Rotterdam beter andere dingen kunnen doen, is het uitbesteden van het schrijven en plaatsen van blogs een slimme zet. Lisa: “Het verlicht de werkdruk van ons kernteam die bezig moet zijn met verkoop. De samenwerking met Gaby is heel fijn, wij kunnen haar compleet vertrouwen, ze werkt zelfstandig en brengt goede ideeën aan. Kortom, wij zijn erg blij met haar!”

zakelijke blogs schrijven voor ZaaKado

Over ZaaKado

ZaaKado is een full service bureau voor zakelijke geschenken: kerstpakketten, relatiegeschenken, giveaways en andere gadgets voor de medewerkers en klanten van uiteenlopende bedrijven en instellingen. Het creatieve team van dit Rotterdamse bedrijf bedenkt originele voorstellen die perfect aansluiten bij uw organisatie en doelstellingen, bij een bepaald thema enz. Naast het leveren en bedrukken van de cadeaus kan ZaaKado ook de opslag en distributie van de zakelijke geschenken regelen. Kortom, zorgeloze oplossingen die helpen om uw interne en externe doelstellingen te bereiken. Meer weten? Neem een kijkje op de website van ZaaKado!

Wil je ook beter gevonden worden op Google?

Het frequent schrijven en plaatsen van blogs op je website en het doorplaatsen op sociale media is een effectieve manier om je vindbaarheid op Google te vergroten. Dit werpt in tegenstelling tot betaalde advertenties (SEA) ook op lange termijn z’n vruchten af. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Ik denk graag mee over het opzetten van een contentkalender en de vele manieren waarop je zakelijke blogs kunt schrijven, vormgeven en laten uitvoeren. Zo doe ik dat ook voor SMS provider Spryng en Van Duijnen Koffie.

Webdevelopment by Oil4.