Nieuw website ontwerp voor De Paarse Keizerin

De Paarse Keizerin is een zinnenprikkelend, stijlvol online platform. Waar erotiek samengaat met liefdevolle aandacht en samen genieten. Eigenaar Wendy: “Gaby heeft een nieuw website ontwerp gemaakt, op basis van mobile-first. Die past als een handschoen. En heeft ons nieuwe inspiratie gegeven om alle andere communicatieuitingen op te frissen en te actualiseren.”

 

Webdesign met ‘mobile first’

De Paarse Keizerin staat voor ‘Een leven lang liefhebben’. Als je de website van de Paarse Keizerin bezoekt, weet je meteen waarom deze zo populair is. Onder andere omdat de site door bezoekers als ‘stijlvol’ en ‘betrouwbaar’ wordt ervaren. Toch was de wens om na een aantal jaren de felroze steunkleur te vervangen voor een passender tint. Ook het webdesign, met name van de mobiele versie, had een nieuwe look nodig.

Sprankelend design

Vanzelfsprekend bleef de donkerpaarse kleur behouden in de huisstijl. Daarnaast koos ik voor een goudgroene steunkleur. Zodat het sprankelende karakter van het merk beter tot z’n recht zou komen. Dat pakte mooi uit. Wendy: “Gaby heeft voor de juiste look & feel gezorgd en zorgt daar nog steeds voor. Die uitstraling is van essentieel belang voor De Paarse Keizerin. Daarmee hebben we een unieke positie in Nederland en België. Dat willen we graag vasthouden.”

Advertentiecampagne

Naast het restylen van de homepage en de belangrijkste webpagina’s heb ik verschillende uitingen vormgegeven. Waaronder een advertentiecampagne in tijdschriften als Margriet, Libelle, Santé en Plus magazine. Maar ook digitale banners en online advertorials. Verder heb ik verpakkingen en logo’s ontwikkeld voor producten van De Paarse Keizerin. Ook hou ik me bezig met teksten schrijven en redigeren, onder andere voor de blogs.

“Gaby is creatief en inspirerend en tegelijkertijd ook praktisch en planmatig. Ze is vindingrijk en doelgericht. Geweldig om met haar samen te werken.”

 

“En ook heel fijn: Gaby is duidelijk en snel in haar communicatie. Kortom, een zeldzame combinatie van talenten.”

Webteksten schrijven

Inmiddels werk ik alweer een aantal jaren voor deze bijzondere website. Want wie heeft er nu geen behoefte aan een leven lang liefhebben? Wendy: “Gaby is een bijzondere alleskunner: een creatieve strateeg en effectieve doener. Ze is een meester in de Nederlandse taal, schrijft bondig en klachtgericht. Haar stijl is zonder frutsels, beeldend en onderhoudend. Ze heeft een oog voor esthetiek. Alles wat ze maakt is smaakvol. Ze denkt mee, kijkt van bovenaf, van onderop. Weegt, wikt en gaat dan aan de slag. Gaby is weloverwogen, vindingrijk en doelgericht.”

Meer voorbeelden van webdesign

Ik ontwerp regelmatig homepages en complete websites voor uiteenlopende klanten. Van een personal shopper website zoals Kirei tot havenbedrijven of een praktijk voor babymassage. Ook op zoek naar een nieuw webdesign? Of wilt u uw huidige communicatiemiddelen onder de loep nemen en verbeteren? Ik kan daarbij helpen. In vorm en inhoud. Bel of mail mij gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Webdevelopment by Oil4.